Top vier vakantieboeken 2018

Het is vakantietijd, dus leestijd. Veel mensen komen in de vakantie pas toe aan het lezen van een boek. Je hoeft dan niet naar school of werk. Alleen welke boeken neem je mee op vakantie? En wil je een boek kopen voor op vakantie? Om je te helpen heb ik de vier beste vakantieboeken van 2018 op een rij gezet.

vakantie

 

Saskia Noord – Stromboli

Dit keer staat de Saskia Noord in de schijnwerper met haar nieuwste roman Stromboli. Er zijn veel fans die haar boeken ‘blind’ kopen. Sommige boeken van Saskia Noort zijn zelfs verfilmd of omgezet in een TV-serie. Noort schrijft in dit boek herkenbaar en humoristisch over haar scheiding. Daarom gaat ze in retraite op het eiland Stromboli. Deze zomerse roman is perfect voor vakantie en mag daarom niet ontbreken in je koffer!

 

Hendrik Groen – Leven en laten leven

De absolute zomerbestseller van dit moment is de nieuwe roman van Hendrik Groen. Het verhaal gaat over Arthur die zijn leven anders had voorgesteld. In plaats van spectaculaire reizen te maken naar verre landen, staat hij vier keer in de week in de file. Zijn leven is allesbehalve meeslepend. Maar als zijn werkgever hem onverwachts moet ontslaan, openen zich mooie perspectieven op een geheel nieuw leven. Een heerlijk boek om te lezen in de zon.

 

jill 

Jill Mansell – Stuur me een berichtje

Stuur me een berichtje van Jill Mansell is een hartverwarmende feelgood roman over een vrouw die helemaal opnieuw moet beginnen. Essie plaatst per ongeluk een brief op het internet die alleen voor haar beste vriendin is bestemd. Hierdoor verliest ze alles. Dit verhaal is van de eerste tot aan de laatste bladzijde grappig. Voor iedereen die houdt van de romans van Jojo Moyes en Sophie Kinsella is dit een absolute aanrader!

 

Danielle Steel – De maîtresse

Het nieuwste boek van Danielle Steel mag ook absoluut niet missen in je strandtas! De hoofdpersoon Natasha heeft alles wat haar hartje begeert: kleding van Dior en Chanel, een verblijf op een enorme luxe jacht en diners aan de Middellandse Zee. Het enige waar het haar aan ontbreekt is vrijheid. Uiteindelijk moet ze een keuze maken tussen ware liefde of haar vrijheid. Dit boek komt 3 juli 2018 pas uit, maar hier kun je deze en andere romans alvast bestellen!

 

Dit zijn volgens mij de vier beste romans om te lezen op vakantie. Welke romans neem jij mee op vakantie deze zomer? 


© 2019: Modernvakantiehuis.nl | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress