Ibiza by day

Ibiza staat zoals velen van jullie weten bekend als een party eiland waar je eigenlijk de hele nacht heel veel leuke dingen kunt beleven. Van maandag tot en met vrijdag kun je terecht in de vetste clubs met de top Dj’s van de wereld. Maar wat is er nou op Ibiza te beleven overdag?

Beachclubs
Zoals je verschillende te gekke nacht clubs hebt in Ibiza heb je ook verschillende te gekke Beach clubs. Neem nou bijvoorbeeld de Beachparty’s bij Oceans Beach club. Wanneer je hier een bedje huurt kun je heel de dag genieten van de zon het zwembad en een te gekke party. Het enige nadeel is wel dat een bedje huren je al gauw €60.- kost. Maar het vult wel gelijk heel je dag.

Hippie markt
Wil je een goedkoper dagje weg dan adviseren we je zeker naar de hippie markt te gaan. De entree is hier gratis en je kan hier zo een aantal uurtjes van je dag spenderen. Ook zijn er lekkere eettentjes en een mooie boulevard in de buurt waar door je zeker wel je dag vol kan maken.

Huur een auto
Je kunt op Ibiza voor 40 euro per dag al een auto huren. De benzine prijs valt ook wel mee. En je kan wanneer je een auto hebt gehuurd heel de dag rond rijden op Ibiza. Rijd bijvoorbeeld langs alle prachtige verborgen strandjes.

Bezoek de oude stad
De oude stad van Ibiza biedt je een prachtig uitzicht. Loop er een dag je doorheen en je kan helemaal tot aan boven komen. Wanneer je boven bent biedt dit je een prachtig uitzicht over de oude stad. Daarnaast zin hier ook super leuke eettentjes te vinden. En natuurlijk tentjes waar je gewoon lekker een drankje kan doen. Ook souvenirs zijn hier te koop! Dus je kunt je zeker een dag hier vermaken.

 

 

 


© 2019: Modernvakantiehuis.nl | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress