Autoverhuur Gids voor Bologna Airport

 

Bologna Airport wordt ook wel de Guglielmo Marconi International Airport genoemd. Dit vliegveld ligt slechts 6 kilometer van de binnenstad af. De Bologna Airport doet ook dienst voor de naastgelegen steden van Borgo Panigale, Lame, Lippo en Saffi, en Bargellino. Het vliegveld is hoog modern en compleet met alle faciliteiten die luchtreizigers nodig kunnen hebben. Het bestaat uit twee grote terminals die te bereiken zijn met shuttle bussen.

Bologna Airport heeft de derde rang wat betreft relevantie en grootte. Het is het derde grootste vliegveld in Italië dat de capaciteit heeft om zoveel als 20 miljoen reizigers per jaar te verwerken. Bologna Airport ligt in het noordelijk gedeelte van Italië, net bij de regio Emili-Romagna. Wanneer je in Bologna aankomt, zijn de gebouwen in rood baksteen en uniek architectuur van de stad de eerste dingen die je opmerkt, tentoongesteld door de attractieve terracotta daken en de rijke geschiedenis die ermee verbonden is. Bezoek Piazza Maggiore en Piazza del Nuttuno wanneer je deze interessante stad verkent. Dit zijn de twee meest bekendste parken in de omgeving. Mis ook niet de Fontana di Nettuno en het stadshuis, Palazzo Comunale. Ook is er een historische dubbele toren van Italië te verkennen, namelijk de Torre degli Garisenda en Torre degli Asinelli.

Plan je reis naar dit gedeelte van Italië goed. De stad van Bologna vereist van elke reiziger dat ze een goede voorbereiding treffen zodat ze het meeste van hun vakantie kunnen maken. Toeristen worden aangeraden om een minibus te huren wanneer ze op bezoek komen, zodat ze de stad ten volste kunnen verkennen. Sedans en 4×4 zijn ook goede keuzes. Aan de andere kant, als je een zakenman bent kun je ook één van de luxe auto’s kiezen die klaar staan. Keuzes kunnen een Accord, een BMW sport auto, of een Benz inhouden. Met deze flitsende auto’s kom je zeker net op tijd aan voor meetings. Autoverhuur bedrijven die in Bologna aanwezig zijn: Budget, Alamo, Dollar, Europcar, Hertz, Avis, Thrifty, en Six onder anderen. Met de site Cars-scanner.nl kun je de autoverhuurprijzen van luchthaven Bologna vergelijken en direct zodat je dit hebt geregeld voordat je op vakantie bent.

Zo kun ervoor te zorgen dat je de beste vakantie ooit in Bologna hebt.


© 2019: Modernvakantiehuis.nl | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress