5x Top glamping camping bestemmingen

Ik hoor je nu denken: glamping? Is dat überhaupt nog in? Zeker! Een manier waarop je jezelf midden in de natuur kan wanen en tegelijkertijd ook kan genieten van iets meer luxe dan het gemiddelde kamperen. Maar waar moet je dan naartoe? Wat dacht je van een bestemming in Frankrijk of Slovenië? Geen zorgen wij hebben hier de top vijf bestemmingen voor je op een rij gezet waar misschien wel je volgende vakantiebestemming tussen zit. Lees snel verder.

Slovenië
Het is misschien een bestemming die niet gelijk hoog op je lijstje zal staan, maar Slovenië is een perfecte keuze voor glamping. Volgens Lonely Planet een verborgen pareltje in Europa. Slovenië kent een prachtige natuur en dit maakt het ook zo geschikt voor glamping. Het plaatsje Bled is hier goed geschikt voor. Geen zorgen om je kampeerspullen, je kan namelijk van alle luxe genieten die deze glamping te bieden heeft. Ben jij al goed voorbereid voor je reis? Wist je dat je bij je doorlopende reisverzekering ook een module rondom auto kan afsluiten? Zo ben je ook voor dat je reis begint al verzekerd. Ben je nog niet verzekerd? Bereken je reisverzekering en bepaal of een kortlopende of doorlopende bij jou wenselijk is.

Italië
Ook Italië staat bekend om de prachtige plekjes. Idyllische omgevingen net als op een schilderij. Elba is een perfecte plek voor glamping. Heerlijk genieten van de Italiaanse cultuur, zon en natuurlijk het eten. Wil je genieten van verschillende stranden? Dan is Elba de plek hiervoor. Een top bestemming dus voor een zonvakantie in de zomer. Niet alleen een geschikte bestemming voor met kinderen, maar ook romantisch met z’n tweeën.

Frankrijk
Uiteraard mag ook Frankrijk niet ontbreken binnen dit lijstje. Een plek die helemaal up-comming is: Languedoc-Roussilon. Geniet hier van de prachtige natuur en wijngaarden. Ben je op zoek naar een zonnige bestemming? Dan ben je ook hiervoor in Languedoc-Roussilon aan het juiste adres. Bezoek het strand afwisselend met een dagje cultuur en je waant je weer even in de Middeleeuwen. Je verveelt je hier geen moment.

Duitsland
Iets dichterbij huis vinden we het prachtige Saarland in Zuid-Duitsland. De waanzinnige natuur en wijngaarden in de regio bieden genoeg redenen om hier naar een glamping te gaan. Een perfecte bestemming die je ook op meerdere manieren kunt verkennen. Of je dat nou liever te voet doet of met de fiets. Het is allemaal mogelijk. Altijd al in een boomhut willen overnachten? Dan is dit the place to be!

Engeland
Last but zeker not least: Engeland. Ondanks dat je niet gelijk aan Zuid-Engeland zult denken wanneer je het woord glamping hoort, kun je ook hier terecht voor een heerlijke vakantie in Devon. Ook hier is de natuur een verborgen schat. De prachtige heuvels en de historische badplaatsen, maken dit een perfecte bestemming. Altijd al op een boerderij willen slapen? Dan is dit de bestemming!

 

 


© 2019: Modernvakantiehuis.nl | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress